Sunday, 25 September 2016

Tempahan Self Inking Stamp


Selain menjual barangan sukan, tempahan baju sulaman dan cop, tempahan medal dan piala, sulaman lencana, kami juga ada membuat tempahan pelbagai jenis cop .. Post lepas ni admin update cop yg kami ada .. Tunggu...



untuk sebarang pertanyaan dan tempahan boleh hubungi
0127767544 - zunurain

Wednesday, 14 September 2016

Tempahan Plak


Masih belum terlambat lagi untuk mengucapkan Selamat Hari Raya AidilAdha.

Kali ini kami dapat tempahan plak dari SK Abd Rahman Yassin Kluang Johor.


Terima kasih kerana mempercayai team kami.
Untuk sebarang tempahan dan pertanyaan boleh hubungi kami di talian
0127767544 - Zunurain

Thursday, 1 September 2016

Tempahan Tshirt Bercollar siap bersulam untuk Team Petron

 
 
Baru baru ni kami mendapat tempahan dari Team Petron Taman Makmur BT4 Jalan Mersing Kluang Johor untuk baju t shirt mereka .. 
 



Amacam cun tak ??
Harga yang sangat berpatutan ye kalian ..
Kali ini kami menggunakan Material kain yg tebal dan selesa ..
Bagus boss mereka ni sangat mementingkan keselesaan pekerja2 beliau.
Ingin mencuba perkhidmatan team kamu ?
Boleh menghubungi kami 
0127767544 - Zaunurain
 
 

Tuesday, 9 August 2016

Tempahan Printing Baju, Seluar Bersulam, Medal & Plak


Walaupun hujung tahun bakal tiba, kami masih menerima tempahan dari sekolah sekolah mahupun syarikat.
Terima kasih kerana sudi bekerjasama dengan team kami. Alhamdulilah rezeki tak pernah putus. Betul lah kata orang ke mana kita pergi rezeki itu pasti ada dia tak salah tuju. 

  • Kami menerima tempahan sulaman di seluar dari MRSM Mersing. Terima Kasih kerana mempercayai team kami dan tak jemu berurusan dengan team kami. 



  • Tempahan kedua kami menerima dari syarikat Dinzal Berjaya. Terima kasih kerana mempercayai kami untuk tempahan baju untuk syarikat beliau. Terima kasih. 




  • Dan akhir sekali tempahan medal & plak dari PPD Kluang untuk Pertandingan Kawad kaki. Terima kasih kerana tidak jemu bekerjasama dengan team kami lagi sekali dan mempercayai kami.







So, apa pendapat anda tentang kami? 
  1. Macam mana ek, nak beli tapi takut mahal pulak harganya.(Jawapannya : Anda boleh hubungi kami 0untuk sebarang pertanyaan. Anda boleh hubungi kami di 077715123 - office / 0127767544 - zunurain)
  2. Kalau deal berjumpa elok jugak ni senang citer nya nanti.(Jawapannya : Area Johor Insyaallah tiada masalah)
  3. Boleh tak kalau nak mintak sebutharga je dulu nanti nak bincang dengan pihak atasan? (Jawapannya: Boleh tiada masalah, listkan barang apa yang anda mahukan dan hantar kepada kami insyaallah kami beri respon dengan secepatnya)
Pokok pangkalnya untuk pelanggan kami akan usaha untuk puaskan hati anda. Insyaallah..
Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan
0127767544 - zunurain
077715123 - office

Tempahan Printing Baju, Seluar Bersulam, Medal & Plak


Walaupun hujung tahun bakal tiba, kami masih menerima tempahan dari sekolah sekolah mahupun syarikat.
Terima kasih kerana sudi bekerjasama dengan team kami. Alhamdulilah rezeki tak pernah putus. Betul lah kata orang ke mana kita pergi rezeki itu pasti ada dia tak salah tuju. 

  • Kami menerima tempahan sulaman di seluar dari MRSM Mersing. Terima Kasih kerana mempercayai team kami dan tak jemu berurusan dengan team kami. 



  • Tempahan kedua kami menerima dari syarikat Dinzal Berjaya. Terima kasih kerana mempercayai kami untuk tempahan baju untuk syarikat beliau. Terima kasih. 




  • Dan akhir sekali tempahan medal & plak dari PPD Kluang untuk Pertandingan Kawad kaki. Terima kasih kerana tidak jemu bekerjasama dengan team kami lagi sekali dan mempercayai kami.







So, apa pendapat anda tentang kami? 
  1. Macam mana ek, nak beli tapi takut mahal pulak harganya.(Jawapannya : Anda boleh hubungi kami 0untuk sebarang pertanyaan. Anda boleh hubungi kami di 077715123 - office / 0127767544 - zunurain)
  2. Kalau deal berjumpa elok jugak ni senang citer nya nanti.(Jawapannya : Area Johor Insyaallah tiada masalah)
  3. Boleh tak kalau nak mintak sebutharga je dulu nanti nak bincang dengan pihak atasan? (Jawapannya: Boleh tiada masalah, listkan barang apa yang anda mahukan dan hantar kepada kami insyaallah kami beri respon dengan secepatnya)
Pokok pangkalnya untuk pelanggan kami akan usaha untuk puaskan hati anda. Insyaallah..
Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan
0127767544 - zunurain
077715123 - office

Tuesday, 12 July 2016

Tempahan Set Running Vest c/w Printing

 
 
Siapa kata bulan puasa kami xmenerima sebarang tempahan untuk hari raya ? 
Pasukan ini akan bertanding minggu ini !
Menerima tempahan dari Sekolah Sukan Tunku Mahkota Ismail untuk atlet mereka bertanding membawa nama Malaysia. So, GOOD LUCK dari kami warga JNZ GLOBAL SPORT TRADING.
 
2 hari sebelum raya kami masih beroperasi menyiapkan tempahan untuk pelangan kami. Sudah selesai baru boleh raya. Dibawah ini adalah baju yang sudah siap dicop dan disusun dengan elok untuk kami hantar ke tuannya.



Amacam ? Terkenan tak ? Kalau ye korang leh hubungi kami ..
0127767544 - Zunurain




Monday, 11 July 2016

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

 


 

Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin.

Dikesempatan ini saya wakil team JNZ GLOBAL SPORT ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitri mohon ampun dan maaf andai kami warga JNZ Sport telah melukai menguris ati anda semua.

Disepanjang pelangan2 yang berurusan dengan kami, andai kami telah membuat anda terasa, kami menyusun 10 jari memohon ampun dan maaf.. 0-0 ye.

 Walaupun raya ke6 baru nak ucap selamat hari raya tapi kami sgt bebesar ati.. Raya kan sebulan.

Kami sudah mula beroperasi ye, dan kami terima sebarang order. So apa lagi jom lah membeli belah bersama kami.


 
Copyright 2016 Reserved to JNZ GLOBAL SPORT Design By Cik Nurfarah